САКАМ ДА КАЖАМ

  • БУГАРСКА ИДИЛА
    Замисли да си службеник во некој директорат за Балкан во Министерство за надворешни работи во Хаг, Берлин, Копенгхаген, Мадрид, Вилнус… […]