САКАМ ДА КАЖАМ

  • ПРЕСПИЈ И ЗАБОРАВИ
    Животот ни е парализиран во процепот помеѓу две мнозинства и две несреќи. The post ПРЕСПИЈ И ЗАБОРАВИ appeared first on Сакам […]