ИНСПИРИРАНИ ОД МАКЕДОНСКАТА ТРАДИЦИЈА ПРЕТСТАВНИЧКИ НА ДИПЛОМАТСКИОТ КОР И ЈАВНИ ЛИЧНОСТИ НАСТАПИЈА КАКО МАНЕКЕНКИ НА РЕВИЈА ВО СКОПЈЕ

Претставнички на дипломатскиот кор во земјата и јавни личности настапија како манекенки на модната ревија со која беше заокружен проектот … Продолжи со читање ИНСПИРИРАНИ ОД МАКЕДОНСКАТА ТРАДИЦИЈА ПРЕТСТАВНИЧКИ НА ДИПЛОМАТСКИОТ КОР И ЈАВНИ ЛИЧНОСТИ НАСТАПИЈА КАКО МАНЕКЕНКИ НА РЕВИЈА ВО СКОПЈЕ