Билјана Нестороска

Author
3119Вести

ПРЕМИЕРА НА МЈУЗИКЛОТ „ЖИВОТОТ Е…“ НА НАТАША ПОПЛАВСКА СО МУЗИКА НА РИСТО ВРТЕВ

МУЗЕЈОТ НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА СО ИЗЛОЖБА ПОСВЕТЕНА НА МАКЕДОНСКИТЕ ВЕЗИЛКИ

СУНЧИЦА УНЕВСКА СО ТРЕТА КНИГА ФИЛМСКИ РЕЦЕНЗИИ, „ДУХ ВО ШКОЛКА“

АРХИТЕКТИТЕ ОД „ЗАХА ХАДИД“ НАПРАВИЈА ЗЕЛЕН ПОЈАС ОД НЕИСКОРИСТЕН ПРОСТОР ВО НИКОЗИЈА

КУКЛЕНАТА ПРЕТСТАВА „ПАЛЕШКА“ ВЕЧЕРВА ПРЕМИЕРНО ВО ТЕАТАРОТ ЗА ДЕЦА И МЛАДИНЦИ

„МАТРИКС 4“ ОД ДЕНЕСКА ВО СИНЕПЛЕКС И МИЛЕНИУМ

АЛЕКСАНДРА КАРДАЛЕВСКА НИЗ СКОПЈЕ ГО СНИМА КРАТКИОТ ФИЛМ „СЦЕНАРИОТО“

СЕ ПРОДАВА ПРВАТА СМС-ПОРАКА НА СВЕТОТ, ИСПРАТЕНА ПРЕД 29 ГОДИНИ

ИТАЛИЈАНСКО СПИСАНИЕ ОБЈАВИ ПЕСНИ ОД АЦО ШОПОВ ЗА НЕГОВИОТ 98. РОДЕНДЕН

ВО МСУ СЕ ОТВОРА МЕЃУНАРОДНАТА ИЗЛОЖБА „СЀ ШТО НИ Е ЗАЕДНИЧКО“