Филм

Категорија
1176Вести

СКОПСКИОТ ФЕСТИВАЛ ЅИРНИ ОД ОВАА ГОДИНА ЌЕ ЈА ДОДЕЛУВА НАГРАДАТА „ДАНЧО ЧЕВРЕСКИ“ ЗА НАЈДОБАР КРАТОК ФИЛМ

ПРВАТА СИМПАТИЈА ЈА ФАТИВ ЗА РАКА НА „ПРЕД ДОЖДОТ“, РЕЧЕ САШКО КОЦЕВ НА ОТВОРАЊЕТО НА „МАНАКИ“, А ЈЕЛЕНА ЈОВАНОВА КАЖА ДЕКА БИЛА ВО ИЗОЛАЦИЈА СО „НЕМА ДА СИ САМА“

КОМЕДИЈАТА „НЕШТО СЛАТКО“ ЌЕ СЕ ПРИКАЖУВА ВО ПОВЕЌЕ ГРАДОВИ НИЗ ЗЕМЈАВА

ОБЈАВЕН ТРЕЈЛЕР ЗА НОВИОТ ТРИЛЕР НА ДЕЈВИД ФИНЧЕР, „УБИЕЦ“

„БИЗНИСОТ НА ЗАДОВОЛСТВОТО“ НА ГОЦЕ ЦВЕТАНОВСКИ ПРОГЛАСЕН ЗА НАЈДОБАР ФИЛМ НА ФЕСТИВАЛОТ ВО ПАНАМА

ТУРСКИОТ ФИЛМ „ЗАЕДНО, САМИ“ ПОБЕДИ НА ГАЛИЧНИК ФИЛМ ФЕСТИВАЛ

ЧЕТВРТИОТ ГАЛИЧНИК ФИЛМ ФЕСТИВАЛ СО 33 КРАТКОМЕТРАЖНИ ФИЛМА ПОД ОТВОРЕНО НЕБО

КИЛИЈАН МАРФИ ЈАДЕЛ САМО ЕДЕН БАДЕМ ДНЕВНО ЗА УЛОГАТА НА ОПЕНХАЈМЕР