Живот

Категорија
4319Вести

МИ СЕ ВРАТИЈА НАЈУБАВИТЕ СПОМЕНИ, РЕЧЕ ЌЕРКАТА НА КОМПОЗИТОРОТ КИРЕ КОСТОВ, АНА, ПО КОНЦЕРТОТ КОЈ СЕ ОДРЖА ВО НЕГОВА ЧЕСТ

НИ ДАДОВТЕ МАНДАТ ОД ЧЕТИРИ ГОДИНИ, НЕ ВИ ДАДОВМЕ СЕНДВИЧИ ЗА ДА ДОЈДЕТЕ, РЕКОА ДАЦ И АЛЕКСАНДАР НА КОНЦЕРТОТ ВО ГТЦ ВО СКОПЈЕ

НАЈГОЛЕМ СОБИР НА ДИЏЕИ ВО ИСТОРИЈАТА НА МАКЕДОНИЈА – „ХАЈНЕКЕН“ ГО СЛАВИ 150. РОДЕНДЕН СО ЖУРКА СО 150 ДИЏЕИ ВО ГРАДСКИ ПАРК ВО СКОПЈЕ

СКОПСКИОТ ФЕСТИВАЛ ЅИРНИ ОД ОВАА ГОДИНА ЌЕ ЈА ДОДЕЛУВА НАГРАДАТА „ДАНЧО ЧЕВРЕСКИ“ ЗА НАЈДОБАР КРАТОК ФИЛМ

ЌЕ ГО ВРATИМЕ ГЛАСОТ НА БРАНКА СТАНКОВСКА НА КОНЦЕРТОТ ВО ГТЦ, ВЕЛАТ ДРАГАН СПАСОВ-ДАЦ И АЛЕКСАНДАР МИТЕВСКИ

ФОЛКЛОРНО-КЛАСИЧНА СИМБИОЗА НА „ТАНЕЦ“ И НАЦИОНАЛНАТА ОПЕРА И БАЛЕТ ВЕЧЕРВА ВО СКОПЈЕ