Архитектура

Категорија
321Вести

ФЕСТИВАЛОТ БРНИНГ МЕН ГО ОБЈАВИ ДИЗАЈНОТ НА ЦЕНТРАЛНИОТ ХРАМ ЗА 2023

СТАДИОНОТ „САН СИРО“ ВО МИЛАНО НЕМА ДА СЕ УРИВА ПОРАДИ НЕГОВОТО КУЛТУРНО ЗНАЧЕЊЕ

ЛАС ВЕГАС ПРВПАТ ЈА ВКЛУЧИ ОГРОМНАТА КУПОЛА ОБВИТКАНА СО НАЈГОЛЕМИОТ ЕКРАН НА СВЕТОТ

„БУГАТИ“ ГО ПРЕТСТАВИ ДИЗАЈНОТ НА СВОЈАТА ПРВА СТАНБЕНА ЗГРАДА

ВО ДУБАИ ЌЕ СЕ ГРАДИ ПРВАТА 3-Д ОТПЕЧАТЕНА ЏАМИЈА НА СВЕТОТ

НОРВЕШКИОТ ГРАД БЕРГЕН ГО ИЗГРАДИ НАЈДОЛГИОТ ПЕШАЧКО-ВЕЛОСИПЕДСКИ ТУНЕЛ НА СВЕТОТ

МАНЧЕСТЕР СИТИ ЌЕ ВЛОЖИ 300 МИЛИОНИ ФУНТИ ВО ПРОШИРУВАЊЕТО НА СТАДИОНОТ „ЕТИХАД“

ХОЛАНДСКА ПАЛАТА ОД 17. ВЕК СО РЕНОВИРАЊЕТО ДОБИ УНИКАТЕН ПОДЗЕМЕН МУЗЕЈ