Стил

Категорија
2198Вести

ВО СКОПЈЕ ЌЕ СЕ ОДРЖАТ ПРЕДАВАЊА ЗА УМЕТНОСТА ВО ВИДЕОИГРИТЕ СО ГОСТИ ОД СРБИЈА

КУЛТНИОТ СТРИП „АЛАН ФОРД“ ЌЕ ПРЕСТАНЕ ДА ИЗЛЕГУВА ДОГОДИНА ПО 660 ИЗДАДЕНИ БРОЈА

КОНЕЧНО ВИДОВ НОРМАЛНИ КОЛЕКЦИИ, РЕЧЕ ЏОРЏО АРМАНИ КОЈ ЈА ЗАТВОРИ МОДНАТА НЕДЕЛА ВО МИЛАНО

НАОМИ КЕМБЕЛ ГЛАВНА ЅВЕЗДА НА МОДНАТА НЕДЕЛА ВО МИЛАНО СО ПРОЅИРНАТА КРЕАЦИЈА НА „ДОЛЧЕ И ГАБАНА“

МОРНИЧАВАТА РЕВИЈА НА „ДИЗЕЛ“ НА МОДНАТА НЕДЕЛА ВО МИЛАНО ЈА ВОЗБУДИ ПУБЛИКАТА

ДОМАШНИ И СТРАНСКИ ДИЗАЈНЕРИ ЌЕ СЕ ПРЕТСТАВАТ НА ТРЕТИОТ СКОПСКИ МОДЕН ФЕСТИВАЛ ОД 28 ДО 30 СЕПТЕМВРИ