Вкусно

Категорија
89Вести

РЕСТОРАН ВО ЛИМА ЧИЕ МЕНИ ОПФАЌА 15 ПЕРУАНСКИ ЕКОСИСТЕМИ ИЗБРАН ЗА НАЈДОБАР НА СВЕТОТ

„ТОБЛЕРОНЕ“ МОРА ДА ГО ТРГНЕ ВРВОТ МАТЕРХОРН ОД СВОЕТО ПАКУВАЊЕ

ВО ЗЕМЈАТА НА ВИНОТО ФРАНЦИЈА СЕ ОТВОРИ ПРВАТА ПРОДАВНИЦА ЗА БЕЗАЛКОХОЛНО ВИНО

ФРАНЦУСКИ СЛАТКАР НАПРАВИ ЧОКОЛАДО СО НАЈЛУТОТО ПИПЕРЧЕ НА СВЕТОТ

ИТАЛИЈАНЕЦ ПРАВИ ВИНО ОД 5.000 ЕВРА ОД „НАЈМАЛОТО ЛОЗЈЕ НА СВЕТОТ“

НАСЛЕДНИКОТ НА „МЕКДОНАЛДС“ ВО РУСИЈА ИМАШЕ ДОБАР ПОЧЕТОК, НО ПРИЗНАВА ДЕКА НЕ Е ИСТО БЕЗ „БИГ МЕК“

МЕСТО „КОКА-КОЛА“, „ФАНТА“ И „СПРАЈТ“, РУСИТЕ ЌЕ ПИЈАТ „КУЛ КОЛА“, „ФЕНСИ“ И „СТРИТ“