Вежби

Категорија
30Вести

ВО ЛОНДОН СЕ ЧЕКА РЕД ЗА ЗАПИШУВАЊЕ НА ХИРОКС, НОВИОТ ФИТНЕС ТРЕНД ЗА КОЈ ИНТЕРЕСОТ ПОРАСНА ЗА 1.000% ВО ПОСЛЕДНИТЕ ПЕТ ГОДИНИ

БЕЗБЕДНО Е ДА СЕ НОСИ МАСКА ПРИ НАПОРНО ВЕЖБАЊЕ, ВЕЛАТ ИТАЛИЈАНСКИ НАУЧНИЦИ

80 ОТСТО ОД МЛАДИТЕ НЕ СЕ ФИЗИЧКИ АКТИВНИ, ВЕЛИ СЗО

ДАЛИ Е БЕЗБЕДНО ДА СЕ ОДИ ВО ТЕРЕТАНА ЗА ВРЕМЕ НА ПАНДЕМИЈАТА НА КОРОНАВИРУСОТ?

ТОРОНТО ПОСТАВИ КУПОЛИ ЗА ВЕЖБАЊЕ ЈОГА НА БЕЗБЕДНА ДИСТАНЦА

ИНДИСКИОТ ПРЕМИЕР ЈА ПРОМОВИРА ЈОГАТА КАКО ШТИТ ОД КОРОНАВИРУСОТ

ТРЧАЊЕ МАРАТОНИ ГИ „ПОДМЛАДУВА“ АРТЕРИИТЕ НА НОВИТЕ ТРКАЧИ

ТАЈЛАНДСКАТА МАСАЖА СТАНА ДЕЛ ОД СВЕТСКОTO КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО НА УНЕСКО

СКАРЛЕТ ЈОХАНСОН ТРЕНИРАЛА КАКО ОЛИМПИЕЦ ЗА ДА ГО ДОБИЕ СОВРШЕНОТО ТЕЛО НА БЛЕК ВИДОУ

ДАНИЕЛ КРЕГ ВЕЖБАЛ 12 ЧАСА НА ДЕН ЗА УЛОГАТА НА ЏЕЈМС БОНД