milica

Author
22Вести

НАОМИ КЕМБЕЛ ГЛАВНА ЅВЕЗДА НА МОДНАТА НЕДЕЛА ВО МИЛАНО СО ПРОЅИРНАТА КРЕАЦИЈА НА „ДОЛЧЕ И ГАБАНА“

КИРЕ КОСТОВ МИ РЕЧЕ „СЕДНИ ТУКА ДЕТЕ, ОТСЕГА ЌЕ УЧИШ ОД МЕНЕ“, ВЕЛИ МУЗИЧАРОТ ЉУПЧО МИРКОВСКИ ПРЕД КОНЦЕРТОТ ПОСВЕТЕН НА КОСТОВ ВО СКОПЈЕ

ГОРДА СУМ ШТО ВО МАКАРСКА ЈА ДОДЕЛИВ НАГРАДАТА „МИЛАН МЛАДЕНОВИЌ“ КОЈА ЈАС ЈА ДОБИВ ЛАНИ, КАЖА ПЕЈАЧКАТА ДИНА ЈАШАРИ

ПРВАТА СИМПАТИЈА ЈА ФАТИВ ЗА РАКА НА „ПРЕД ДОЖДОТ“, РЕЧЕ САШКО КОЦЕВ НА ОТВОРАЊЕТО НА „МАНАКИ“, А ЈЕЛЕНА ЈОВАНОВА КАЖА ДЕКА БИЛА ВО ИЗОЛАЦИЈА СО „НЕМА ДА СИ САМА“

НЕОМИЛЕНИТЕ ЛИКОВИ ОД ХИТ СЕРИИТЕ КОИ ЛУЃЕТО ГИ МРАЗАТ БЕЗ ПРИЧИНА

ЦЕЛ ЖИВОТ СУМ НА МЕДИТЕРАНСКА ИСХРАНА, ВЕЛИ ИТАЛИЈАНСКАТА НУТРИЦИОНИСТКА МАРИКА МАНЧИНО

ЗНАКОВНИОТ ЈАЗИК ЌЕ СЕ ИЗУЧУВА НА КРЕАТИВНИОТ НАСТАН „КАЖИ СО РАЦЕ“ ВО СКОПЈЕ