УШТЕ ШЕСТ ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19, ПОЛИЦИСКИОТ ЧАС ЌЕ БИДЕ ОЛЕСНЕТ ЗА ПРВОМАЈСКИОТ ВИКЕНД