16 дена активизам против родово насилство

Таг
2Вести

ТЕАТАРСКАТА ПОСТАВКА „ОСУДЕН(А)“ ЈА ПРИКАЖУВА РЕАЛНОСТА НА ЖЕНИТЕ И ДЕВОЈЧИЊАТА КОИ СЕ ЖРТВИ НА НАСИЛСТВО

СОБРАНИЕТО ДА НАПРАВИ ИСЧЕКОР ПРОТИВ НАСИЛСТВОТО ВРЗ ЖЕНИТЕ, КАЖА ЛУИЗА ВИНТОН ОД ОН