ВЛАДАТА ОБОЕНА ВО ПОРТОКАЛОВО – ПОЧНА КАМПАЊАТА „16 ДЕНА АКТИВИЗАМ ПРОТИВ НАСИЛСТВОТО ВРЗ ЖЕНИ И ДЕВОЈКИ“