ПРОМОЦИЈА НА МОНОГРАФИЈАТА „ТАЖАЧКИ ПЕСНИ ОД СКОПСКИОТ ЗЕМЈОТРЕС ВО 1963“ НА 5 ДЕКЕМВРИ ВО СКОПЈЕ