МАСКИРАНИ ДЕЦА ШЕТАА ПО ПЛОШТАДОТ МЕЃУ НОВОГОДИШНИТЕ ЌУКАРКИ, ГРАД СКОПЈЕ НЕ ОРГАНИЗИРАШЕ МАСКЕНБАЛ