25 годишнина

Таг
2Вести

ФАЛА МИЛЧО ШТО БЕВ ДЕЛ ОД ТВОЈОТ СОН, РЕЧЕ ШЕРБЕЏИЈА НА 25-ГОДИШНИНАТА ОД „ПРЕД ДОЖДОТ“

НИЕДЕН ФИЛМ НЕ МЕ ПОГОДИЛ КАКО „ШИНДЛЕРОВАТА ЛИСТА“, КАЖА СПИЛБЕРГ НА 25-ГОДИШНИНАТА ОД ФИЛМОТ