ТАТКО МИ НЕ МЕ КРИТИКУВА ЗА ДА БИДАМ ПОСЛОБОДНА, ВЕЛИ ДОНА УРДИНОВ, ЌЕРКА НА СЛИКАРОТ КИРО УРДИН