75 години

Таг
3Вести

МУЛТИМЕДИЈАЛЕН НАСТАН ПО ПОВОД 75 ГОДИНИ „ТАНЕЦ“ НА 11 АПРИЛ ВО СКОПЈЕ

ОВОЈ 75. РОДЕНДЕН НЕ Е СРЕЌЕН, НО ДА СЕ НАДЕВАМЕ ДЕКА ПРАЗНИНАТА Е ПРИВРЕМЕНА, ВЕЛИ ДРАМСКИ ТЕАТАР

ДЕНЕС Е ТИВКО НА СЦЕНАТА, НО СВЕТЛАТА ПАК ЌЕ СЕ ЗАПАЛАТ – МНТ СЛАВИ 75 ГОДИНИ ОД ПРВАТА ПРЕМИЕРА