адаптација

Таг
3Вести

КАТАР ИМА ПЛАН ЗА СИТЕ СТАДИОНИ ОД СП, ЌЕ СТАНАТ ХОТЕЛИ, ТРГОВСКИ ЦЕНТРИ, КЛИНИКИ…

РЕЖИСЕРОТ НА „ИГРА НА ЛИГНИ“ ПОДГОТВУВА УШТЕ ПОНАСИЛЕН ФИЛМ СПОРЕД РОМАН НА УМБЕРТО ЕКО

ОФИЦЕРСКИОТ ДОМ ВО ШТИП СТАР ЕДЕН ВЕК АДАПТИРАН ВО ДОМ НА МЛАДИ