ОСУМГОДИШНА ГЕНИЈАЛКА СЕ НАЈДЕ МЕЃУ НАЈМОЌНИТЕ ЖЕНИ ВО МЕКСИКО ВО ИЗБОРОТ НА „ФОРБС“