Адријана Лима

Таг
2Вести

СЕ ПОВЛЕЧЕ „НАЈГОЛЕМИОТ АНГЕЛ НА СИТЕ ВРЕМИЊА“ – ПОСЛЕДНОТО ШОУ НА АДРИЈАНА ЛИМА ЗА „ВИКТОРИЈАС СИКРЕТ“