„Аида“

Таг
5Вести

РАСПРОДАДЕНА „АИДА“ ЗА КРАЈ НА 51. МАЈСКИ ОПЕРСКИ ВЕЧЕРИ

ОПЕРАТА „АИДА“ ВО СКРАТЕНА ВЕРЗИЈА ВЕЧЕРВА НА ОТВОРЕНО ПРЕД НОБ

РУСИНКАТА РОМАНКО КАКО АИДА ЗА КРАЈ НА МАЈСКИТЕ ОПЕРСКИ ВЕЧЕРИ

СПОЈ НА ТРАДИЦИЈАТА И ФУТУРИЗМОТ – „АИДА“ ГИ ОТВОРИ МАЈСКИТЕ ОПЕРСКИ ВЕЧЕРИ (ФОТОГАЛЕРИЈА)

МАЈСКИТЕ ОПЕРСКИ ВЕЧЕРИ ЗАВРШУВААТ СО „АИДА“