МЕЃУНАРОДЕН ПРОЕКТ ВО СЛОВАЧКА ЗАВРШИ СО МАКЕДОНСКА ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА КНИГИ, АЈВАР И ПОЛНЕТИ ПИПЕРКИ