Академија за танц од Пекинг

Таг
2Вести

СПЕКТАР ОД БОИ И ЕНЕРГИЈА – ФОТОГАЛЕРИЈА ОД КИНЕСКАТА ТАНЦ ПРЕТСТАВА „ФЕН МО“

ТАНЦ ИНСПИРИРАН ОД СЛИКАРСТВО – ВО ВЕЛЕС И СКОПЈЕ ДОАЃА НАЈГОЛЕМАТА АКАДЕМИЈА ОД ПЕКИНГ