ПРОДОЛЖЕНИЕТО НА „ЦРНИОТ ПАНТЕР“ ЌЕ БИДЕ ЗА ЖЕНИТЕ НА ВАКАНДА, НАЈАВИ РЕЖИСЕРОТ КУГЛЕР