Алекс Родригес

Таг
4Вести

ЏЕНИФЕР ЛОПЕЗ И АЛЕКС РОДРИГЕС ПОТВРДИЈА ДЕКА ПРИЈАТЕЛСКИ СЕ РАЗДЕЛИЛЕ

ЏЕНИФЕР ЛОПЕЗ И АЛЕКС РОДРИГЕС СЕ РАЗДЕЛИЈА ПО ЧЕТИРИ ГОДИНИ

ЏЕНИФЕР ЛОПЕЗ СЕ СВРШИ СО БЕЈЗБОЛ ЅВЕЗДАТА АЛЕКС РОДРИГЕС

ЏЕНИФЕР ЛОПЕС ПРОДАВА АПАРТМАН ВО ЊУЈОРК ЗА 27 МИЛИОНИ ДОЛАРИ