Александар Џамбазов

Таг
2Вести

КЛАСИКА И ХИТОВИ ОД МАЕСТРО ЏАМБАЗОВ НА ВЕЧЕРАШНИОТ КОНЦЕРТ НА ФИЛХАРМОНИЈАТА

ПОДОБРО ДА ИЗДАДЕШ КНИГА, ОТКОЛКУ ДА ЈА ИЗДАДЕШ ДРЖАВАТА, ИГОР ЏАМБАЗОВ ЈА ПРОМОВИРАШЕ СЕДМАТА КНИГА