ШТИПСКИОТ ТЕАТАР СО ДВЕ ИЗВЕДБИ НА ПРЕСТАВАТА „ОВА ДЕТЕ“, ОТКАКО НА ПРЕМИЕРАТА НЕМАШЕ ПУБЛИКА