Александар Ковилоски

Таг
2Вести

СЛАВЧО КОВИЛОСКИ СО ПРЕМИЕРА НА ХИП ХОП ДОКУМЕНТАРЕЦОТ „ЊУЈОРK: АЏИЛАК“ ВЕЧЕРВА НА СИНЕДЕЈС

СО ИЗЛОЖБА, ФИЛМ И КОНЦЕРТ МАКЕДОНСКИОТ ХИП-ХОП ЌЕ СЕ ПРЕТСТАВИ ВО ЊУЈОРК