СЕ ПЛАШАМ ДА БИДАМ НАЈДОБРА МАЈКА И ТЕНИСЕРКА, ОТКРИВА СЕРЕНА ВИЛИЈАМС ВО ДОКУМЕНТАРЕЦОТ НА ЕЈЧ-БИ-О