Алесандра Амброзио

Таг
2Вести

АМБРОЗИО, КИДМАН И КРАФОРД КАКО ЧАРЛИЕВИТЕ АНГЕЛИ

АЛЕСАНДРА АМБРОЗИО СЕ ПРОСТИ ОД „ВИКТОРИЈАС СИКРЕТ“ ПО 17 ГОДИНИ