Алфа ромео џулија

Таг
2Вести

МОДЕЛИ НА „АЛФА РОМЕО“ ЈА УКРАСИЈА ПРОСЛАВАТА НА ДЕНОТ НА РЕПУБЛИКА ИТАЛИЈА ВО СКОПЈЕ

„СТЕЛВИО“ И „ЏУЛИЈА“ НА „АЛФА РОМЕО“ НЕ ПРЕСТАНУВААТ ДА ОСВОЈУВААТ НАГРАДИ