РОНАЛДО ГО ИЗРАМНИ СВЕТСКИОТ РЕКОРД СО 109 ГОЛОВИ ЗА ПОРТУГАЛИЈА, НО СÈ УШТЕ Е ДАЛЕКУ ОД КАНАЃАНКАТА СИНКЛЕР