АЛИСОН МУ ОДДАДЕ ПОЧИТ НА ТАТКО МУ ОТКАКО СТАНА ПРВ ГОЛМАН НА ЛИВЕРПУЛ КОЈ ПОСТИГНАЛ ГОЛ