алкохол

Таг
25Вести

БОДЛИКАВА ЖИЦА И ВООРУЖЕНИ СТРАЖАРИ ЈА ШТИТАТ ЕДИНСТВЕНАТА ПРОДАВНИЦА ЗА АЛКОХОЛ ВО КАТАР

ВО ЗЕМЈАТА НА ВИНОТО ФРАНЦИЈА СЕ ОТВОРИ ПРВАТА ПРОДАВНИЦА ЗА БЕЗАЛКОХОЛНО ВИНО

ЈАПОНИЈА ГИ ПОВИКА МЛАДИТЕ ДА ПИЈАТ ПОВЕЌЕ АЛКОХОЛ

ПРЕКУВРЕМЕНА РАБОТА ВОДИ КОН ПИЕЊЕ ПОВЕЌЕ АЛКОХОЛ, ВЕЛИ СЗО

АМЕРИКАНЦИТЕ ГО СТАВИЈА „ПЕЛИНКОВЕЦ“ МЕЃУ 15-ТЕ ПИЈАЛАЦИ ШТО МОРА ДА СЕ ПРОБААТ

НА ОЛИМПИСКИТЕ ИГРИ ВО ТОКИО НЕМА ДА ИМА НИ СЕКС, НИ АЛКОХОЛ

СЛАДОЛЕД СО ЖЕСТОК АЛКОХОЛ СЕГА Е ЛЕГАЛЕН ВО ЊУЈОРК

АЛКОХОЛОТ СЕ ЗАДРЖУВА ВО КРВТА ДО ШЕСТ ЧАСА, А ВО КОСАТА И ДО 90 ДЕНА

ВО СВЕТОТ СÈ ПОВЕЌЕ СЕ ПИЕ АЛКОХОЛ, ПРОСЕКОТ НАЈМНОГУ ГО КРЕВААТ КИНЕЗИ И ИНДИЈЦИ