алкохолен пијалок

Таг
2Вести

БРАЗИЛ ПРОИЗВЕДУВА 800 МИЛИОНИ ЛИТРИ КАШАСА ГОДИШНО, А САМО 1% СЕ ИЗВЕЗУВА

„КОКА КОЛА“ ГО ЛАНСИРАШЕ ПРВИОТ АЛКОХОЛЕН ПИЈАЛОК