алпинизам

Таг
2Вести

ДЕСЕТГОДИШНО ДЕВОЈЧЕ СТАНА НАЈМЛАД ЧОВЕК КОЈ ЈА ИСКАЧИЛ ЕЛ КАПИТАН, ЕДНА ОД НАЈТЕШКИТЕ КАРПИ НА СВЕТОТ

ПЛАНИНАРСКИ ПОДВИЗИ КОИ ОСТАНУВААТ НЕОСТВАРЕНИ ОД ЧОВЕКОТ