МОДАТА НА РАСКРСНИЦА МЕЃУ ТРАДИЦИЈАТА И ИНОВАЦИИТЕ, ФОТОГАЛЕРИЈА ОД 28. МОДЕН ВИКЕНД СКОПЈЕ