Амал Клуни

Таг
3Вести

НАШИТЕ ДЕЦА СЕ МЕТА НА ТЕРОРИСТИЧКИ ГРУПИ И ВЕ МОЛИМЕ НЕ ГИ СЛИКАЈТЕ – ЏОРЏ И АМАЛ КЛУНИ СО АПЕЛ ДО МЕДИУМИТЕ

ЏОРЏ И АМАЛ КЛУНИ НУДАТ РУЧЕК ЗА ДВАЈЦА ВО ВИЛАТА НА КОМО

АМАЛ КЛУНИ ЈА ПОЗАЈМИ ВЕНЧАНИЦАТА НА МУЗЕЈ ВО САД ВО ЧЕСТ НА ОСКАР ДЕ ЛА РЕНТА