амбасада на Италија

Таг
2Вести

ПОЧНУВА НЕДЕЛАТА НА ИТАЛИЈАНСКИ ЈАЗИК ВО МАКЕДОНИЈА, ЌЕ СЕ ПРОМОВИРА И ПОШТЕНСКА МАРКА ЗА 30 ГОДИНИ ДИПЛОМАТСКИ ОДНОСИ

МОДЕЛИ НА „АЛФА РОМЕО“ ЈА УКРАСИЈА ПРОСЛАВАТА НА ДЕНОТ НА РЕПУБЛИКА ИТАЛИЈА ВО СКОПЈЕ