УМЕТНОСТ ВО ИЗЛОГ – ФОТОГАЛЕРИЈА ОД ПРВИОТ ФЕСТИВАЛ „НЕДЕЛА НА ИЗЛОЗИ“ ВО СКОПЈЕ