ВО АМЕРИКА ЌЕ СВИРАМ СО ЈАПОНСКИ И МЕКСИКАНСКИ МУЗИЧАРИ И ЌЕ СНИМАМ НОВ АЛБУМ, ВЕЛИ ГИТАРИСТОТ ВЛАДИМИР ЧЕТКАР