Ана Франк

Таг
2Вести

МУЗЕЈОТ НА АНА ФРАНК НАДГРАДЕН СО ИСТОРИСКИ ПРИКАЗНИ ЗА ДА ПРИВЛЕКУВА МЛАДA ПУБЛИКА

ДНЕВНИКОТ НА АНА ФРАНК НЕДЕЛАВА ЌЕ СЕ ЧИТА ПРЕД СИТЕ НАТПРЕВАРИ ВО ИТАЛИЈА, ПОРАДИ АНТИСЕМИТСКИОТ ИСПАД НА ЛАЦИО