МАЈКА МИ ОД МЕНЕ ОЧЕКУВАШЕ ДА НЕ БИДАМ ПРОСЕЧНА ЗА ДА УСПЕАМ, И ТОА Е ДОБАР МОДЕЛ ЗА ВОСПИТУВАЊЕ ДЕЦА, ВЕЛИ АКТЕРКАТА АНЏЕЛА БАСЕТ