Анџелина Џоли

Таг
8Вести

ОБЈАВЕНИ ПРВИТЕ ФОТОГРАФИИ ОД АНЏЕЛИНА ЏОЛИ КАКО МАРИЈА КАЛАС

АНЏЕЛИНА ЏОЛИ И БИ-БИ-СИ ЌЕ ГИ ЕДУЦИРААТ ДЕЦАТА ЗА ЛАЖНИ ВЕСТИ

„ГОСПОДАРКА НА ЗЛОТО 2“ СО АНЏЕЛИНА ЏОЛИ ОД ДЕНЕСКА ВО СКОПСКИТЕ КИНА

АНЏЕЛИНА ЏОЛИ ДОЈДЕ СО ДЕЦАТА НА ПРЕМИЕРАТА НА „ГОСПОДАРКА НА ЗЛОТО 2“

И АНЏЕЛИНА ЏОЛИ ВЛЕГУВА ВО УНИВЕРЗУМОТ НА „МАРВЕЛ“

АНЏЕЛИНА ЏОЛИ ПОКАЖА КРАЛСКА ЕЛЕГАНЦИЈА ВО ЛОНДОН

АНЏЕЛИНА ЏОЛИ ПО ТРИ ГОДИНИ СЕ ВРАЌА НА ФИЛМ СО „ГОСПОДАРКА НА ЗЛОТО 2“

БИВШИТЕ СОПРУГИ НА БРЕД ПИТ ЗА ПРВПАТ ЗАЕДНО НА СЦЕНА