Андре Риу

Таг
5Вести

„КРАЛОТ НА ВАЛЦЕРОТ“ АНДРЕ РИУ СО НОВО ШОУ ВО СКОПЈЕ НА 23 НОЕМВРИ

„КРАЛОТ НА ВАЛЦЕРОТ“ АНДРЕ РИУ ВО НОЕМВРИ СЕ ВРАЌА ВО СКОПЈЕ СО НОВО ШОУ

ШОУ ОД ВАЛЦЕРИ, ЕФЕКТИ И ОВАЦИИ – ФОТОГАЛЕРИЈА ОД КОНЦЕРТОТ НА АНДРЕ РИУ

АНДРЕ РИУ СО 80 МУЗИЧАРИ И ДЕВЕТ ШЛЕПЕРИ ОПРЕМА ВЕЧЕРВА ВО АРЕНАТА „БОРИС ТРАЈКОВСКИ“

„КРАЛОТ НА ВАЛЦЕРОТ“ АНДРЕ РИУ НА 6 ЈУНИ ВО СКОПЈЕ