ПЕСНАТА „КУКЛИЦИ“ НА АНДРЕЈ АЛ-АСАДИ ЈА ДОБИ НАГРАДАТА „ЕНХАЛОН“ НА 61. СТРУШКИ ВЕЧЕРИ НА ПОЕЗИЈАТА