ПРЕТСТАВАТА „АМБАСАДОР“ НЕ АЛУДИРА НА СЕГАШНИТЕ СЛУЧУВАЊА, ВЕЛАТ ОД ШТИПСКИОТ ТЕАТАР ПРЕД ВЕЧЕРАШНАТА ПРЕМИЕРА