НЕ РЕЦИТИРАМЕ, ДЛАБОКО НАВЛЕГОВМЕ ВО БОГАТСТВОТО НА МАКЕДОНСКАТА ПОЕЗИЈА И МУЗИКА, ВЕЛИ ОЛИВЕР МИТКОВСКИ ПРЕД УТРЕШНАТА ИЗВЕДБА НА „ПОЕТРОНИКА“